nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Espiral d'embulls actuà divendres a l'Espai Mallorca de Barcelona

Els joves músics de Manacor presentaren el disc «L'edat de plàstic»

C. DOMÈNECH. Barcelona.
La formació musical de Manacor Espiral d'embulls va actuar el passat divendres a l'Espai Mallorca de Barcelona. Allí presentaren el seu segon disc, L'edat de plàstic. El projecte artístic del grup parteix de la poesia que recrea mitjançant música, recitacions, projeccions audiovisuals, dansa i una meditada posada en escena.

La majoria de les lletres musicades són poemes de diversos escriptors ja consagrats com Blai Bonet, Ausiàs March, Josep Palau i Fabre, Miquel Bauçà o Miquel Àngel Riera.

La formació, formada per sis joves músics i una ballarina ha comptat amb la col·laboració econòmica del Consell de Mallorca i de la Institució de les Lletres Catalanes, durant l'elaboració del seu segon i darrer treball discogràfic. A més a més, els escriptors Sebastià Alzamora i Josep Palau i Fabre han recitat alguns versos en el compacte i el fotògraf Toni Catany ha cedit una de les seves imatges com a portada del disc compacte. Toni Xuclà ha exercit com a productor del treball.

Les lletres del disc també han estat oferides al públic en castellà, eusquera i anglès i pretén ser, també, un suport pedagògic per al moment i aprenentatge de la llengua catalana. D'altra banda, l'espectacle presentat divendres a Barcelona s'oferirà els dies 3, 4 i 5 de desembre a Santiago de Compostella, Vigo i Oviedo respectivament. Així mateix, el públic mallorquí podrà gaudir dels manacorins en directe a partir del dia 20 en què la formació oferirà recitals a Lloseta, Artà i el Gran Hotel de Palma. Així mateix, aquesta formació musical manacorina ha rebut un gran suport per part del públic i molt bones crítiques per aquesta L'edat del plàstic, on destaca la varietat instrumental.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.