muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Els Castellers de Mallorca, rumb a Terrassa

Participaran a la diada dels Minyons, una de les jornades de més prestigi i més esperades de Catalunya


Els Castellers de Mallorca seran el proper dissabte a Terrassa amb una finalitat molt clara: deixar el nom de la seva colla ben alt en una de les diades més esperades de la temporada, la dels Minyons de Terrassa. Els mallorquins, que enguany acabaran amb un total de 32 actuacions, mostraran la seva evolució en terres catalanes, on estan considerats una de les 20 millors colles del món casteller.

Creats el febrer del 1997 com a fruit de la relació de nombroses famílies mixtes entre catalans i mallorquins, ja han aconseguit fer un castell 3 de 7 aixecat per sota, la figura de màxim valor que han realitzat fins ara.

Important
Josep Mallol, cap de la colla dels Castellers de Mallorca, va explicar que «participar en aquesta diada, i en qualsevol actuació, és molt important per a nosaltres. Sortim a fer-ho com més bé millor, perquè duim el nom de Mallorca pertot i representam la nostra terra. No volem deixar-la malament». Per això mateix un total de 137 castellers partiran divendres cap a Terrassa, disposats a dormir en el trespol d'un pavelló municipal i «a fer nous amics i a aprendre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.