algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

El club Elsa finalitza amb una subhasta el seu mercat benèfic

JULIÀN AGUIRRE. Palma.
Un any més el tradicional mercat ambulant benèfic que organitza el Club Elsa va tenir una excel·lent acollida de visitants que, a més d'ajudar amb els seus donatius, varen poder adquirir objectes, peces i moltes altres coses a un preu molt per sota del seu vertader valor econòmic.

La jornada d'ahir, l'última dels tres dies del mercat ambulant, va tenir com a protagonista obres d'arts i mobles antics. Des de mig matí i fins a darrera hora de l'horabaixa, Joana Walker, presidenta de l'esmentada associació, va dirigir la subhasta en què molts de compradors varen licitar, sobretot, pels quadres. Entre les obres es trobaven litrografies de Menéndez Rojas i Ramon Canet, o peces originals d'Onofre Prohens, Basilio Escudero, García Orell, Toni de la Mata, J. Camarassa i molts altres artistes mallorquins.

Un altre dels racons del «mercadet» que va tenir molt èxit va ser el de mobles i antiguitats on María Luisa Valles Magraner i Maria Rosa Ferragut van atendre tots els interessats a adquirir algunes de les oportunitats mobiliàries a preus realment excepcionals. Per acabar amb les activitats d'aquest mercadet, l'organització va finalitzar amb la ja popular subhasta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.