algo de nubes
  • Màx: 17.17°
  • Mín: 12.25°
16°

La XXI Fira del Llibre perfila els que seran els seus protagonistes

Jaume Sastre, Asha Miró i Terenci Moix, els més sol·licitats

P.GIMÉNEZ.Palma.
La polèmica ploma de Jaume Sastre en la seva Conversa amb Gabriel Cañellas, l'amo en Bie (Edicions Lleonard Muntaner), La filla del Ganges d'Asha Miró, La voz dormida de Dulce Chacón i El sueño de Alejandría de Terenci Moix són alguns títols que en una assolellada tercera jornada de la Fira del Llibre es perfilaven ja com els llibres més sol·licitats en la XXI edició de la mostra instal·lada al passeig del Born. Com a balanç de la cita que es desenvoluparà encara fins al pròxim 8 de juny, la biografia de l'expresident de la Comunitat Autònoma balear «ha suscitat molta d'excitació» i, fins ara, és un dels exemplars que «com estava previst» ha tingut més demanda per part dels ciutadans, assegurà Jaume Ramis. El responsable de l'expositor Embat-Quars-Born assenyalà també com a títols més destacats el que firma l'escriptora Asha Miró, La filla del Ganges, i, com a dada curiosa, el llibre d'Allen Carr Es fácil dejar de fumar (Espasa).

Just al costat, a Taura les edicions de butxaca -i d'altres més sofisticades- del llibre de Terenci Moix El sueño de Alejandría s'havien exhaurit ja a primeres hores del matí en aquest expositor en el qual segons la responsable els Monòlegs d'Andreu Buenafuente, Después de los 50 de Rosa Villacastín i Justicia y Piedad d'Alejandro García Llinás també trobaven bona sortida. En aquest sentit, la novel·la de l'escriptor mallorquí, inspirada en el crimen que tingué lloc a Sant Jordi el 1929 competia amb bons resultats amb els títols ja esmentats.

A la Rosa als Llavis, el responsable, Àlex Volney, confirmava que la novel·la continua sent el gènere més venut, i afegí com a títols destacats El mundo de ayer d'Stefan Zweig i Soldados de Salamina de Javier Cercas, aquest darrer afavorit per la seva recent adaptació cinematogràfica.

Els llibres d'història local, com Les murades de Palma, les tradicionals Rondaies i els llibres d'autoajuda són altres de les publicacions que veuen més sortida en aquests primers dies de Fira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.