algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
10°

La secta dels raelians anuncia la primera clonació humana

Es tracta d'una nina totalment sana anomenada Eva

Enmig de la incredulitat científica, l'empresa biotecnològica Clonaid, vinculada a la secta dels raelians, anuncià el naixement del primer ésser humà clonat. La presidenta de Clonaid, Brigitte Boisselier, doctora en bioquímica, informà que la nina, que s'anomena Eva, nasqué dijous, en un lloc que «per seguretat» no especificà. Boisselier afegí que un grup de científics independents confirmarà la veracitat de la informació en una setmana i que «en el moment adequat els pares i els científics que aconseguiren l'èxit ho contaran».

Així mateix, informà que la nina, que nasqué per cesària i pesà 3'2 quilograms, «està completament sana i normal» i afegí que és filla d'una parella nord-americana amb problemes d'infertilitat. La presidenta anuncià també que la setmana que ve naixerà un altre infant clonat i que tres més ho faran a finals de gener.

Els científics i experts nord-americans reaccionaren amb cautela davant l'anunci en tractar-se d'una empresa amb falta de tecnologia i experiència. Al marge dels dubtes científics, el Vaticà i diversos experts s'han pronunciat en contra de la clonació en considerar-la «inadmissible». Tot just fet l'anunci les reaccions no es feren esperar i mentre les autoritats dels EUA investigaran les circumstàncies en les quals l'empresa Clonaid dugué a terme la suposada primera clonació humana per comprovar si es violaren les lleis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.