cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Els nins treuen la seva moda al carrer

La plaça Llibertat d'Inca acollí la desfilada de moda infantil per la propera temporada tardor-hivern

Els inquers més petits varen treure l'horabaixa del passat dissabte la seva moda per aquesta tardor-hivern al carrer. Molts de colors cridaners i la roba casual, vaquera i molt desenfadada protagonitzaren la tradicional desfilada de moda tardor-hivern infantil que l'Associació de Comerciants d'Inca organitza tots els anys aprofitant el marc de celebració de les tres fires prèvies al Dijous Bo. Petits però bufons. Uns avergonyits, uns altres una mica espantats, alguns molt divertits i tots molt graciosos. Els petits models varen desfilar -al ritme, això sí, de la música dels al·lots de l'acadèmica d'Operación Triunfo- la roba de mitja dotzena de botigues de moda infantil de la ciutat.

La desfilada, que va tenir lloc a la plaça Llibertat a l'aire lliure, va registrar una gran afluència de públic que es va divertir molt observant la gràcia dels més petits damunt la passarel·la. Colors cridaners com vermells, verds, grocs, blaus... mesclats seran el darrer crit en moda infantil per aquesta temporada, i donaran un toc desenfadat i rompran amb la monotonia del gris i fred hivern. Així mateix, igual que als armaris dels joves i adults, l'estil casual i vaquer també serà imprescindible a l'armari dels més petits que vulguin estar a la moda. No obstant això, per als nadons i aquells que s'estimin més els tons discrets, els tons cels, ivori i blanc també es continuen duent.

Pel que fa a peces de roba, en la roba de nina abunden les faldes i els calçons, camisetes, jerseis i abrics de talls molt femenins. Respecte a l'armari dels nins, en roba d'abric, predominaren les jaquetes curtes i pantalons, camises i camisetes d'estil molt esportiu. Respecte al calçat, continuen, igual que durant la temporada passada, molt a la moda les botes altes. I, de nou igual que als armaris dels majors, els complements -bufandes, guants, mocadors i gorreses converteixen en una peça de roba imprescindible si algú vol anar a la moda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.