nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Palma rebrà avui la Beateta en la seva tradicional colcada triomfal

Miquela Sales fou presentada al monestir de Santa Magdalena

El claustre del monestir de Santa Magdalena va canviar ahir el silenci pel galimaties que propiciaren els al·lots assistents a la festa de presentació de la Beateta 2002, Miquela Sales Cirer. L'acte va comptar amb l'assistència de la consellera de Cultura del Consell de Mallorca, Maria Antònia Vadell, i la cort celestial de la beateta completa, a més de molts al·lots vestits de pagesos. Al costat de Miquela, van estar els seus pares, Martín Sales i Catalina Cirer, delegada del Govern. La regidora de cultura de Cort també va assistir amb la seva filla Marieta, vestida d'àngel, que l'any que ve serà la Beateta.

Els petits van estar acompanyats pels seus pares i, també per la comunitat de Canoneses Regulars zeladores del cos incorrupte de Santa Catalina Thomás que es venera a la seva església. La flamant beateta va ocupar el lloc preferent del cadafal que van instal·lar les monges al costat del presbiteri, estant envoltada per tota la seva cort.

A continuació tingué lloc la catequesi sobre la santa que va dirigir el reverend Antoni Vadell Ferrer. Com és tradicional el sacerdot va fer les preguntes sobre cites importants de la vida de la santa, que els petits van contestar. Avui a les onze hi haurà la solemne missa concelebrada que presidirà el canceller vicevicari general Joan Darder. Asistirà la beateta Miquela Sales acompanyada pels angelets i pagesos. A les set de la tarda sortirà la colcada del Carro Triomfal pels carrers de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.