muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
20°

Sara Montiel i Tony Hernández es casen per sorpresa a Madrid

Quan tothom pensava que tot estava preparat perquè l'enllaç se celebràs la nit de divendres amb Carme Sevilla com a testimoni, l'artista Sara Montiel (María Antonia Abada Fernández) es va casar ahir amb Tony Hernández al despatx del batle de Majadahonda, Guillermo Ortega, que oficià la cerimònia, segons informaren fonts municipals. L'acte civil, que va tenir lloc entre les 10.30 i les 11.00 hores del matí, es realitzà amb l'única presència dels nuviis i dos testimonis desconeguts.

Malgrat que l'enllaç tingué lloc d'incògnit, l'esperat matrimoni entre l'artista manxega, que lluí un vestit vaporós de gasa malva i una cinta de flors al cap, i la seva parella, el cubà Tony Hernández, va convocar nombrosos curiosos, seguidors de l'actriu, i mitjans de comunicació (que des de feia temps seguien la parella allà on anaven) a la plaça Major de la localitat madrilenya, on està ublicat el consistori.

Aquest és el quart matrimoni de l'actriu i cantant, nascuda a Campo de Criptana (Ciudad Real), el 1928. La primera boda de Sara Montiel fou el 1957 amb el director nord-americà Anthony Mann, del qual es va separar l'any 1961, i n'obtingué la nul·litat el 1963. Sols un any després, la diva es tornà a casar en segones núpcies amb el productor José Vicente Ramírez Olalla, i el 1979 ho féu, després de nou anys de convivència, amb l'industrial mallorquí Pepe Topus (que morí el 1992). Amb Tous, l'artista va decidir d'adoptar els seus dos fills, Thais i Zeus, que ahir no varen ser presents a la cerimònia, segons confirmaren les fonts municipals. Tot apunta que Saritísima s'ha assegurat l'exclusiva, que apareixeria la setmana entrant a una important publicació de la premsa rosa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.