algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Un centenar d'al·lots participen a la gimcana «reivindicativa» del GOB

Bicicletes, patins i patinets. Dues rodes i res de motors contaminants. Així van recórrer ahir Palma un centenar d'al·lots i pares que van acudir a la crida del GOB. La cita era per gaudir i aprendre amb una gimcana reivindicativa que promovia la mobilitat sostenible. El dia assolellat va acompanyar els participants, que van acabar amb un picnic ecològic al parc de la Mar i posada en comú de l'activitat de la jornada. Allà van reposar forces amb aliments que no van deixar residus contaminants. Els recipients van tornar a casa i no van omplir a vessar les papereres.

Els al·lots i joves amb els quals treballa el GOB tot l'any van ser els protagonistes, però també la Palma que habiten. En set grups es van repartir per carrers i places a la recerca dels punts de trobada. A la porta de Santa Catalina van observar els pins i el conjunt de la plaça per comparar-la amb la d'Espanya. A la seu del GOB van haver de cercar informació sobre diferents campanyes de l'associació.

A la porta de Sant Antoni els deures van consistir a apropar-se al barri veí de sa Gerreria i analitzar els canvis que ocasionarà la reforma. Arribar a Cort va ser una altra de les metes al programa per conèixer l'edifici, el rellotge o els gegants. L'estació del tren d'Inca els va posar en contacte amb el transport públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.