nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El dissenyador Miquel Adrover torna a Nova York amb gran èxit

El mallorquí ha dissenyat enguany les camisetes de la Setmana de la Moda

El dissenyador mallorquí Miquel Adrover presentà la nit de dissabte la seva cinquena col·lecció a la Setmana de la Moda de Nova York, que s'està realitzant en aquesta ciutat des del dia 18 i que acaba avui, sota el nom de Ciudadano del Mundo. Les prop de mil persones que estibaren els envelats habilitats per a l'ocasió al Bryant Park i la biblioteca pública de Nova York, esperaren amb molta d'expectació la presentació del modista de Calonge minuts abans de la desfilada.

I és que el nivell de Miquel Adrover en terra novaiorquès aixeca passions entre la crítica especialitzada, des d'on el creador mallorquí començà la seva aventura nord-americana, després de visitar per primer cop la ciutat el 1991. Des de llavors, Adrover ha anat fent camí en aquest complicat món de la moda al més alt nivell, on les inversions que es necessiten per organitzar esdeveniments com aquest requereixen un capital que arriba a assolir xifres astronòmiques. Enguany, i per primera vegada, els organitzadors de la Setmana de la Moda de Nova York han volgut presentar una camiseta que commemori l'esdeveniment i han sol·licitat els serveis del mallorquí perquè dugués a terme el disseny. El resultat, una camiseta de coll «pico» amb uns detalls molt originals.

La desfilada de Ciudadano del Mundo era precedida per la col·lecció primavera 2003 del conegut dissenyador nord-americà Ralph Lauren. Això no restà interès a la desfilada del mallorquí, que, davant l'atenta mirada d'un centenar de companys del periodisme i un públic molt selecte, començà a entusiasmar els assistents amb unes propostes atrevides i avantguardistes, al més pur estil Miquel Adrover.

El decorat de fons que escollí Adrover fou impressionant, on es podien observar edificis emblemàtics de diferents parts del món com ara la Sagrada Família, l'Empire State Building, un palau xinès o una mesquita àrab. Mentre que la passarel·la consistia en una «carrera virtual», on els models i les models havien de travessar, començant per un costat de la ciutat virtual i sortint per l'altre, és a dir, enrevoltant els afores, que en aquest cas era el públic. Sense dubte la inspiració d'Adrover l'ha adquirit de la ciutat on viu i treballa, Nova York, on el dissenyador diu que la seva veu es pot sentir alta i clara. És a Nova York on es pot observar aquesta mescla de cultures ètniques tan important que fan d'aquesta metròpoli una font d'inspiració molt patent en el món de la moda.

Els pocs més de quinze minuts que durà la desfilada serviren perquè la presentació de la col·lecció primavera 2003 fos un èxit absolut. Els dissenys d'Adrover deixaren una magnífica impressió amb una mescla d'estils diferents, des de la roba casual fins a la més sofisticada i alguna extravagància entre una i altra. El públic ovacionà el mallorquí amb molt d'entusiasme en acabar l'esdeveniment i aquest respongué amb els braços en alt i molt feliç.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.