nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Tolo Crespí és el primer mallorquí en desfilar a la Passarel·la Cibeles

La trobada s'inaugurà amb Devota & Lomba i Jesús del Pozo

La música del grup mallorquí Neo Tokio i el cant de la Sibil·la animaran aquest divendres la desfilada a la Passarel·la Cibeles de Tolo Crespí, el primer mallorquí que pren part en la que es considera una de les cites més importants de la moda europea.

Crespí presentarà a Madrid la seva proposta per la primavera 2003. En total seran una quarantena de conjunts «comòdes, pràctics i romàntics» com defineix el mateix dissenyador. Els negres, els blaus, els quadres de vichy i les peces de pell fetes per Pedro Pizà descriuen, en línies generals, les tendències de la col·lecció, una part de la qual el dissenyador balear mostrà a principis d'agost a la Fira CPD Düsseldorf, Alemanya.

«És un fet històric que un mallorquí participi a una de les passarel·les que està funcionant més a Europa» comentà Pere Salom, director general de Promoció Industrial del Govern balear, que ho considerà «un pas molt important en el futur polític de les Illes». Finalment assegurà: «divendrés seré present a Madrid amb Crespí, encara que sigui de cor».

La desfilada de Devota & Lomba, amb un homenatge a la ciutat de Nova York un anys després de l'atac a les Torres Bessones, i la de Jesús del Pozo inaugurà ahir la Passarel·la Cibeles. La ministra d'Educació i Cultura, Pilar del Castillo, assistí a l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.