algo de nubes
  • Màx: 15.62°
  • Mín: 7.61°
15°

Tàrrega s'acomiada de quatre dies intensos d'espectacles al carrer

Els productors balears valoren positivament la participació a la Fira

MIREIA BALASCH. Tàrrega.
La Fira de Teatre al carrer de Tàrrega tancà ahir les portes després de quatre dies gairebé ininterromputs d'espectacles de teatre, circ, dansa, música i mim. Els darrers balears a abandonar el municipi lleidatà foren els Cucorba i Au Ments, que presentaven Vols fer de Cucorba amb Cucorba i Voice Void, respectivament. De moment tots els balanços fets per les companyies i productores són molt positius, encara que s'han tancat poques contractacions. «A Tàrrega és difícil que se'n facin», comenta Frederic Roda, director de Les aventures d'en Tres i Mig i responsable durant cinc anys de la fira. «És més habitual fer coneixences que, a partir del gener o de la temporada següent, es posen en contacte amb tu, perquè molts dels programadors que vénen ja han tancat aquesta temporada», afegeix.

Pel que fa a Les aventures d'en Tres i Mig, afirma que «ha funcionat bé a nivell de públic». Carles Molinet, productor de Teatre de La Sargantana, que ha presentat aquí Les històries de la botiga encantada, assegurava que estan «molt contents». De moment ja han aconseguit una quinzena de contractacions fins al gener, la majoria a Catalunya i a Euskadi. Així, el seu espectacle participarà a la fira de teatre infantil Rialles, de Cerdanyola de Vallès, i Xarxa.

Una alegria semblant sentien els components de Wonderbrass. El públic de la fira «ha respost molt bé a Divertinaje», assegurà la productora, «i confiem que a partir d'aquí i amb una mica més de feina sortiran moltes coses». Tàrrega ha estat per ells la millor manera de donar-se a conèixer fora de les Illes, tant és així que alguns dels crítics presents a la trobada l'han qualificat com un dels tres millors muntatges de la present edició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.