algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Mallorca vesteix amb èxit a Madrid

Crespí, Caimari, Viejo i Magines participen a la Setmana de la Moda

La Setmana de la Moda, a Madrid, començà amb destacada presència d'empreses i dissenyadors de Balears: gran assistència de la moda eivissenca, més de 31 estands i quatre importants firmes mallorquines posant qualitat a un sector que està a l'alça a l'arxipèlag balear. Tolo Crespí, Xisco Caimari, Tania del Viejo i Magines han tingut una excel·lent acollida dels majoristes, empresaris i professionals en els dos primers dies de la cita.

Fins el dia 2 de setembre les passarel·les i estands d'Ifema seran visitats per milers de persones especialitzades en el món de la moda per veure les noves tendències de la temporada primavera-estiu 2003. El vicepresident del Govern balear, Pere Sampol, acompanyat d'Enric Ribas, delegat de la Conselleria d'Economia i Indústria d'Eivissa, i de Jordi Fiol, cap del Govern de Vicepresidència, acudí ahir a Madrid per saludar i continuar la línia de donar suport a les empreses de Balears.

Satisfet de com està evolucionant el sector, Sampol destacà: «Estam a un nivell important i podem competir sense complexos». Magines i Tania del Viejo mostraren les seves tendències per a la propera temporada, molt aplaudides pels assistents. D'altra banda, els creadors Tolo Crespí i Xisco Caimari es col·loquen com a protagonistes a l'Espai Cibeles, davant la mirada dels crítics més exigents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.