algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°

El parc de la Mar es converteix en el centre del pop rock de Ciutat

Deu grups novells van participar en la III edició del Palma So

La tercera edició del Festival Palma So 2002 es dugué a terme al parc de la Mar amb la participació dels deu grups finalistes, que van pujar a l'escenari per intentar donar-se a conèixer al públic, gràcies a l'oportunitat que Cort els ha brindat enguany.

Limit, Modelkunk, Men, Loud, Emerald Planet, D-let, Dr. Hum, Ke Reggae Ska, Liverate Tuta Me i Família López van ser les formacions musicals que van actuar al costat del grup convidat, el madrileny Hamlet i els quatre DJ José Infante, Kike, Luis Labella i Pedro León. Conèixer les necessitats del col·lectiu juvenil, promocionar els grups participants dins l'àmbit cultural, potenciar la creació de noves formacions i donar la possibilitat de consolidar-se a les bandes existents són els pilars bàsics que des de l'Ajuntament de Palma es pretenen en aquest esdeveniment musical.

Els premis atorgats als artistes van ser de 2.000 euros pel primer premi, 1.200 euros pel segon, 600 euros pel tercer i 150 euros als set grups restants. El pressupost d'aquest certamen va ser de 60.000 euros. A més d'haver tingut l'experiència de compartir escenari amb un grup tan consolidat a nivell estatal com Hamlet, els tres primers conjunts finalistes actuaran a les festes de Sant Sebastià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.