algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Chenoa: «He gravat 'La Balanguera' en un CD que es presenta a la Diada»

La cantant actua avui i demà al parc de Felanitx amb David Bisbal

«Tenia ganes de tornar». Laura Corradini pareix cansada, però sap que està iniciant un somni. El seu pas per Operación Triunfo l'ha conduïda als primers llocs de les llistes de vendes, situació que Chenoa, el seu nom artístic, afronta amb il·lusió. La mallorquina canta anit i demà a Felanitx amb David Bisbal.

"Com seran els dos concerts?
"Anit variarem l'ordre. Primer sortiré jo, després tots dos i David tancarà la vetlada perquè, després, me'n vaig a Sevilla. Dijous, cantarem tots dos junts al final. Les entrades s'acabaren el primer dia i s'havia d'aconseguir una segona data. Aquest segon dia l'hem encabit a pressió, perquè ningú no quedi sense veure l'espectacle.

"Les entrades dels concerts s'han venut molt aviat. Què sentiu en tornar a Mallorca i veure aquesta rebuda?
"Afecte i suport. Per això hi voldria romandre un dia més. Què més puc demanar com a artista i com a persona?

"Tornarareu a cantar «La Balanguera»?
"Avui no crec que tengui temps, però dijous potser sí. Fa dues setmanes enregistràrem amb el CIM La Balanguera a València i es presentarà en la Diada de Mallorca. La intenció del CD és que es conegui la cançó.

"Quines diferències hi ha entre cantar sola o amb Bisbal?
"Em sent bé en les dues situacions. Quan cant tota sola, el públic ve a veure'm a mi. Quan som amb David, els meus fans el coneixen i els seus em coneixen a mi.

"Sou una parella artística amb «morbo»?
"No crec que sigui «morbo». Si al públic li agrada veure'ns cantar junts, ho venem. Mentre ens ho demanin ho farem, perquè som aquí per ells.

"El vostre primer disc us identifica?
"És un inici i els inicis sempre s'han de millorar. És com un caramel que s'assaboreix i, després, un veu què n'ha agradat i què no. Vull millorar i, si tenc l'oportunitat i la salut per fer un segon àlbum, intentar variar algunes coses per fixar una directriu.

"Us presentàreu al programa cercant la fama?
"No, la fama no m'importa, és una paraula que mai no m'he aplicat ni m'aplicaré. Ara és el moment de gaudir, però amb humilitat. En presentar-me cercava cantar, que m'escoltassin i que m'ajudassin.

"Vós teniu fama de dura. Aquesta imatge us va impedir arribar a la final?
"Sempre he dit que aquesta és la meva manera de ser. Ser un mateix implica arriscar-se i, de vegades, no agradar. En un moment determinat vaig considerar mostrar una altra cara, però jo intentava aprendre, no convèncer.

"Què diríeu als qui critiquen «OT»?
"Al principi se'ns va lloar molt i, de sobte, sortim i començam a vendre discs. Això ja no agrada, perquè llevam feina a gent que fa anys que viu del pastís. Quan sigui a l'altra banda, m'ho pensaré abans de criticar.

"En què es diferencien «Chenoa» i Laura Corradini?
"Chenoa és la professional i en ella no hi ha dolor. Laura pot tenir un mal dia, però Chenoa sempre hi és per salvar-la i fer que, de de cara a la galeria, sembli que no passa res.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.