nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

La UIB reconegué la tasca de Rosselló Bordoy en el seu comiat

Amics de l'exdirector del Museu de Mallorca li dedicaren un sopar

Amics i deixebles de Guillem Rosselló Bordoy van voler acomiadar-lo amb un sopar, un acte emotiu en el qual no va faltar una sorpresa: la Universitat de les Illes Balears, del qual el ja exdirector del Museu de Mallorca va ser professor en els seus inicis, va fer un reconeixement públic de la seva tasca.

A les postres, Rosselló Bordoy escoltà paraules d'agraïment i d'elogi de qui el coneixen des de fa molts anys. Van agafar el micròfon el professor de la UIB Miquel Duran; l'exdirector de l'Arxiu del Regne Antoni Mut; Biel Ensenyat, en representació de la Societat Arqueològica Lul·liana; l'historiador Jaume Sastre Moll; Juan Zozoya, director del Museu d'Amèrica de Madrid, i Mercè Gambús.

La vicerectora de la UIB era portadora d'una carta del rector Llorenç Huguet per a l'homenatjat amb la qual l'actual equip de govern de la Universitat volgué llimar les asprors d'una relació entre l'homenatjat i la institució que, en el seu dia, no tingué final feliç. A la carta s'expressava el reconeixement de la UIB cap a Rosselló Bordoy «per la seva dilatada carrera al capdavant del Museu de Mallorca, per la seva faceta de defensor del patrimoni i per la seva tasca docent i de col·laboració amb la UIB».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.