algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
24°

El Ram s'obre a un món ple d'il·lusions

El batle Fageda inaugurà oficialment la fira després de ser visitada durant el matí per infants discapacitats

El batle de Palma, Joan Fageda, inaugurà ahir horabaixa de manera oficial una nova edició de la fira del Ram. Acompanyat per altres autoritats municipals, la delegada del Govern, Catalina Cirer, i el president dels firaires, Rafael Fernández, recorregueren les nombroses atraccions, que ja són obertes al públic de fa dies, i en provaren algunes.

L'acte institucional fou, emperò, el colofó d'una gran jornada al Ram que s'inicià a primera hora del matí. Com ja es féu en anteriors edicions, ahir matí els firaires lliuraren una invitació als alumnes de diferents escoletes municipals i centres d'educació especial amb algun tipus de discapacitat física o psíquica per colcar a les atraccions, i la resposta fou massiva. Nombrosos nins i nines respongueren amb gran il·lusió a la invitació i gaudiren de valent amb la gran oferta d'oci i esbarjo que se'ls brindà. Després se'ls oferí un bon berenar.

A més de les novetats destacades de cada any, els visitants d'ahir es mantingueren fidels a les atraccions més clàssiques i de tots conegudes. El pop, la sínia, els cotxes de xoc, el tren fantasma, els cavallets... Fou una esplèndida jornada assolellada i plena d'il·lusió infantil a través de la qual els firaires del Ram, arribats de tots els punts de l'Estat i alguns de l'estranger, demostraren un any més el seu esperit solidari permetent complir els somnis de molts infants. El vespre, després de la inauguració, foren molts els ciutadans que anaren a la fira, que serà a Palma tota la Setmana Santa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.