algo de nubes
  • Màx: 13.32°
  • Mín: 7.77°
13°

El concert d'«Operación Triunfo» es farà a Son Moix el 14 de maig

Les entrades es posaran a la venda la setmana que ve a El Corte Inglés

Els mallorquins no quedaran sense veure actuar els concursants d'Operación Triunfo. A la fi, Fona Artists i la productora del concert s'han posat d'acord i els setze cantants seran a l'estadi de Son Moix de Palma el proper 14 de maig, dos dies després que s'acabi la lliga de futbol. L'esperat concert, que va ser un dubte fins ahir, aplegarà 25.000 persones a l'estadi i el preu de l'entrada serà de 25 euros. Encara no està confirmat el dia que aquestes es posaran a la venda, però s'estima que serà a finals d'aquesta setmana o a principis de la que ve a El Corte Inglés.

Fins ahir les dades que s'havien estudiat eren el 25 d'abril i el 14 de maig, que depenien del lloc del concert. Fona tenia reservat el Coliseu Balear per l'abril, però la cessió de Son Moix per part del president del Reial Mallorca, Mateu Alemany, i la major capacitat d'aquest emplaçament han estat decisius per la tria final. El cost del concert palmesà és aproximadament de 450.000 euros (75 milions de pessetes), uns 150.000 euros més que la resta d'actuacions a l'Estat. L'increment es deu a la insularitat. Per això, la regidoria de Cultura de Cort està cercant un espònsor.

La gira Operación Triunfo començarà el 4 d'abril a Saragossa i s'acabarà l'1 de juny al Santiago Bernabéu de Madrid, en el marc del centenari del Reial Madrid. Abans, però, els concursants hauran actuat a Logronyo, Sevilla i Barcelona, entre d'altres ciutats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.