algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Govern participa en la posada en marxa del Yahoo! català

El Govern de les Illes participa en la versió catalana de Yahoo!, la posada en marxa de la qual és fruit del conveni firmat el passat desembre entre el portal i els governs de les Balears, Catalunya i Andorra. El nou directori té també el patrocini del registrador de dominis Nominalia. El conseller delegat de Yahoo! Iberia, Javier Etxebeste, va anunciar la posada en marxa de la versió catalana del seu portal d'internet, al costat del conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, i del conseller català d'Universitats, Investigació i Societat de la Informació, Andreu Mas-Colell.

A la presentació Etxebeste va explicar que la col·laboració de les administracions de territoris de parla catalana ha accelerat el llançament del producte, perquè «en condicions normals no ho hauríem fet fins aproximadament el 2005». En aquest sentit, va dir que «estam obrint vies amb aquests tres governs» per «al llançament d'altres iniciatives», especialment de serveis de l'administració online. Etxebeste va destacar que el directori en català, al qual s'accedeix des de la direcció http://encatala.yahoo.com, «reforça aquesta llengua a internet, facilitant-ne l'accés als 216 milions d'usuaris en el món».

El màxim responsable de Yahoo! Iberia va anunciar que de moment només s'oferirà el servei de cercador i de notícies, si bé posteriorment poden afegir-s'hi altres, com el correu gratuït. En el desenvolupament del directori en català hi han col·laborat dotze persones, si bé el manteniment serà a càrrec del director del projecte, Alberto Díaz, i d'una altra persona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.