muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
13°

La passió de Fran Rivera i la separació d'Isabel Gemio són portada

L'anunci de separació d'Isabel Gemio, l'amor que Pepe Sancho i Francisco Rivera senten per les seves respectives parelles i el cansament de Penélope Cruz després d'acabar el film Vanilla Sky són els temes que destaquen les revistes del cor aquesta setmana.

Lecturas informa que Isabel Gemio, després de cinc anys de vida en comú amb el cubà Nilo Manrique, ha posat fi al seu matrimoni de mutu acord. La parella té dos fills, Gustavo i Diego, i viu separada des de fa diversos dies, no per terceres persones, afirma la revista, sinó perquè «s'ha acabat l'amor i ambdós han decidit continuar les seves vides cada un pel seu costat».

La revista Hola dedica un reportatge fotogràfic a Penélope Cruz, «l'actriu espanyola més universal de tots els temps», aventura la publicació, en què s'explica també que ella i Tom Cruise són de cada dia «més inseparables». L'actriu diu que necessita un descans.

Semana du en portada l'amor que es tenen Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo. «Estic enamorat d'Eugenia fins al moll de l'os i ella de mi», afirma el torero. Finalment, la publicació Diez minutos recull la declaració pública d'amor de Pepe Sancho vers la seva dona, Maria Jiménez: «Continuu estimant María», assegura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.