algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L'agost més terrorífic comença al Chaplin

Joan Olives, propietari de les sales, afronta la 19a edició de les 12 Hores de Cine de Terror amb optimisme

La cita amb el cinema més esgarrifós comença avui a la nit i es repetirà els propers dies 11, 14, 17, 18 i 19 d'agost a les 00.55 hores de la nit als multicinemes Chaplin fins a les 12.55 hores, aproximadament, de l'endemà. És la 19a edició de les 12 Hores de Cinema de Terror, que any rera any congreguen a les seves sales públic de tota edat i condició amb una preferència comuna pel cinema de por.

Joan Olives, propietari dels cinemes Chaplin i organitzador des de fa 19 anys d'un dels esdeveniments cinematogràfics ja clàssics del nostre estiu, fa referència al fet que no es pot traçar un perfil del tipus de públic que assisteix a les projeccions: «És gent de tota edat, hi ha grups d'al·lots adolescents, parelles joves; i públic més adult que, és el que sol repetir. De tota manera, crida l'atenció que una proporció molt elevada del públic són al·lotes».

Olives basa part de l'èxit de les 12 Hores de Cinema de Terror en el fet que «el cinema de por agrada a tot tipus de gent. Això no passa amb altres tipus de cinema. Nosaltres també hem fet 12 hores de còmedia, de cinema musical, fantàstic, de sexe i no han quallat. La qüestió és que no tothom riu amb el mateix, és una qüestió que va més lligada al nivell cultural».

Quant a la programació d'enguany, que inclou Destino Final, Hannibal, Ed Gein, Scary Movie, Poseídos, La Bendición i una pel·lícula sorpresa, Olives posa de manifest que «els darrers anys han canviat les tendències de cinema de terror i es va, de cada vegada més, a un terror psicològic i no tan explícit. Les pel·lícules de 'sang i fetge' han quedat relegades a la televisió. El públic exigeix de cada cop més un major nivell argumental, fins i tot en un gènere fàcil com és el de terror».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.