cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
25°

Guapos i famosos al Club Nàutic

Anne Igartiburu i Antonio Banderas assistiren ahir a la Copa del Rei

La competició nàutica de la XX edició de la Copa del Rei que s'ha estat disputant aquesta setmana en aigües de la badia de Palma arriba avui a la seva fi després de sis dies de regates i desfilades de cares conegudes al Reial Club Nàutic de Palma. Poc abans de la sortida de la primera de les regates d'ahir eren molts els rostres populars de diferents àmbits de la vida social que es deixaren veure per les instal·lacions del Club Nàutic i a bord d'alguna de les embarcacions que participava a la competició, com també eren molts els curiosos congregats als pantalans per tal de veure alguns d'aquests populars personatges.

Els membres de la família real foren dels primers en arribar. Poc després de les deu, el rei Joan Carles accedia a les instal·lacions del club seguit pel seu fill, el príncep Felip, els quals una jornada més prenien part en la competició. Un dia més les gràcies del petit Juan Valentín, fill de la infanta Cristina, en braços del seu pare, Iñaki Urdangarín, animaren la jornada. La reina Sofia seguí les evolucions dels velers des d'una llanxa en companyia dels seus germans Irene i Constatino. Rostres coneguts de la petita i la gran pantalla es deixaren veure també entre els velers.

La guapa presentadora i actriu Anne Igartiburu, molt ben acompanyada d'un misteriós desconegut amb el qual la presentadora passava uns dies de lleure i descans a la veïna illa d'Eivissa, arribà al club passades les onze. Competint en bellesa amb la rossa televisiva, l'espectacular model Antonia Dell'Atte, tornà a delectar els seus admiradors amb un nou banyador. El qui no es deixà veure des de terra, ja que embarcà al Tau Cerámica des d'una altra embarcació, fou l'actor malagueny establert a Hollywood, Antonio Banderas, que lluïa cabellera i barba per exigències del guió.

L'actor féu acte de presència sense la seva inseparable esposa, l'actriu nord-americana Melanie Griffith, que veié la regata des d'una llanxa, decepcionant els seus admiradors que es congregaren a l'entrada del club a l'espera de la cinematogràfica parella. El món del motor també comptà ahir dematí amb un bon nombre de representants que s'interessaren per l'esport de la vela. Entre ells el conductor de ral·lis Carlos Sainz i els motoristes Àngel Nieto i Emili Alzamora. Avui és la darrera jornada de la XX edició de la Copa del Rei de Vela, que cita per a l'any que ve els assistents i participants d'aquesta competició nàutica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.