algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

Breus

• MÚSICA

Bonet a Navarra
La cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet compartí dissabte escenari amb la grega María Farantouri. Les cantants actuaren en el macroescenari dels Festivals de Navarra i protagonitzaren un recital de cançons de l'hel·lènic Mikis Theodorakis. Com comentà Bonet amb motiu de l'estrena del primer espectacle conjunt a l'Auditori de Barcelona, a totes dues les uneixen moltes coses, com la mar, Theodoraquis o la manera d'entendre la música.EFE.

• ART

Pintures rupestres
Les fotografies de la muntanya de Sòria de Valonsadero s'inclouran en els Arxius Gràfics Mundials d'Art Rupestre de la UNESCO, segons declarà el doctor en prehistòria Juan Antonio Gómez Barrera. L'Ajuntament de Sòria donà ahir el vistiplau de la iniciativa i remetrà a la UNESCO les imatges de les trenta-quatre estacions de pintures esquemàtiques ubicades a la zona. Gómez Barrera digué que això «tindrà una repercussió molt gran per les restes de Sòria i possibilitarà el seu manteniment i conservació». Valonsadera està situat a set kilòmetres de Sòria i compta amb obres rupestres d'uns 4.000 anys d'antiguitat.EFE.

• CINEMA

El Cid animat
El famós personatge castellà serà el protagonista del film d'animació tridimensional El Cid, la leyenda, que Filmax està produint. Es tractarà de la pel·lícula d'animació més cara de la història del cinema espanyol. L'equip artístic treballa ja en el disseny dels personatges i escenaris del film, i una selecció d'animadors europeus i espanyols coordinats per la companyia Toon Factory i dirigits per Javier Martín estudien els moviments tridimensionals de les figures de la pel·lícula, que dirigeix i ha escrit Josep Pozo. El pressupost de la producció és secret.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.