algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Breus

• LITERATURA

Fira del Llibre Les activitats previstes per a la jornada de avui de la Fira del Llibre que se celebra al Born de Palma consisteixen en la presesntació del volum Arquitectura Ciclòpia del bronze balear de Manuel Calvo, Víctor Guerrero i Tomeu Salvà, així com la de Sin tiempo para morir de Jean Schalekamp i Estat d'excepció de Miquel López Crespí. D'altra banda, els estands d'Aloma-Drac Màgic i Embat Born Quars acolliran Miquel Bezares i Jean Schalekamp, que signaran explars del seus llibres, Versllum i Sin tiempo para morir respectivament. DdB.

• ART

Canaletto El Museu Thyssen inaugurara avui l'exposició Canaletto, una Venècia imaginària, en la qual s'ofereix el millor de l'obra del pintor italià. Es tracta d'una exposició que trenca definitivament amb la fama que ha perseguit l'artista de «fotogràfic» pel realisme de les seves pintures. Així ho han explicat avui els dos comissaris de la mostra, Dario Succi i Annalia Delneri. La mostra es pogué veure anteriorment al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.EPR.

• EXPOSICIONS

Salvador Dalí L'exposició, inèdita a Europa, Objectivo Indiscreto. Salvador Dalí, realitzada pel seu amic i col·laborador Enric Sabater, s'inaugura avui a la Sala Municipal d'Exposicions de San Benito de Valladolid i en ella es podran contemplar més de 80 fotografies del genial artista. Les fotografies que s'exposaran són el reflex dels moments més íntims del genial artista, i de la seva dona Gala. EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.