algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Nous cantors per a Sant Francesc

La cerimònia d'imposició de túniques tornà a ser molt emotiva

La imposició de túniques als nous Nins Cantors del cor del col·legi de Sant Francesc tornà a congregar familiars i amics al temple. La cerimònia seguí un any més el ritual de la Federació Internacional de Pueri Cantors i entre l'orgull dels pares i les il·lusions dels nous cantors l'acte esdevingué tot un èxit. Enguany foren deu els nins escollits per entrar a formar part d'aquesta formació que supera les setanta veus. Ells foren Mario Brill, Rodrigo Jiménez, José Carlos Montañés, els germans Carlos i Pablo Nadal, Gabriel Oliver, Joan Pizà, Alejandro Planiol i Pepe Bausa i Joan Miquel Lladó, aquests dos darrers de tan sols cinc anys.

L'acte s'encetà a les 20.15 hores. El director general del col·legi, el pare Jaume Genovard Font actuà de celebrant. Després de dirigir unes paraules als congregats, els nous pueri cantors foren cridats pel president del cor, Joan Rosselló, un a un i acompanyats pels seus pares fins a l'altar. Allà dos cantors els col·locaren les túniques. Acte seguit es procedí a la benedicció de les creus de fusta i la seva imposició.

Actuaren de padrins Josep Maria Torrents, president de la Federació Internacional de Pueri Cantors i Antònia Aguiló, mare d'un dels cantors. Acabada la primera part de l'acte, el cor amb les noves incorporacions oferí un concert dirigit per Antoni Riera i l'organista Arnau Reynés. Entre els assistents hi havia la delegada de Govern, Catalina Cirer i la regidora Maria José Frau. Enguany en fer-se la cerimònia al maig, mes de Maria, els cantors donaren a les seves mares una orquídia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.