cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

L'acusat d'assetjar Nicole Kidman denuncia Iberia li van robar la cartera

Internet segueix essent font de notícies. Ahir, la web d'Ananova, publicava que el nord-americà Matthew Hookert, de 40 anys, acusat d'acosament per Nicole Kidman, ha demandat American Airlines i Iberia perquè durant el vol Barcelona-Palma que emprà per visitar Claudia Schiffer, va ser drogat per algú que li robà la cartera i el carnet.

A Ananova es diu que el tal Hooker interposà la denúncia perquè una vegada a Palma, sense doblers ni identificació no pogué llogar un vehicle hi hagué de desplaçar-se a Camp de Mar carregat de maletas... caminant!. Segons ell havia de ser rebut per Schiffer però a resultes del pesat viatge acabà «herniat». Després d'intentar veure la model el primer dia de la seva estada a Mallorca sense aconseguir-ho i de dormir a la fresca, al dia següent tornà a provar sort, sense èxit.

Hooker, acusat d'asediar Nicole Kidman, rebutjà els càrrecs, però reconegué haver-li escrit un poema d'amor i telefonar-la per convidar-la al ballet i a prendre un gelat. L'home assegura que «mai no he assetjat ningú» "fins i tot en aquest «ningú» es troba Nicole" i afegí que «no vull que el meu bon nom s'embruti amb el qualificatiu d'assetjador».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.