algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Ana Diosdado és la primera dona que presideix la Societat General d'Autors

L'autora dramàtica Ana Diosdado es des d'ahir la nova presidenta de la Junta Directiva de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), en sustitució del cineasta Manuel Gutiérrez-Aragón, que ha desenvolupat aquesta responsabilitat al llarg dels últims vuit anys. Diosdado fou elegida gairebé per unanimitat dels 38 integrants de la Junta, obtenguent el vot favorable de trenta-un consellers.

Cinc votaren en blanc i dos no assistiren a la reunió. Diosdado fa el número 28 en la llista de presidents de la centenària institució d'autors espanyols i es converteix en la primera dona que presideix aquest organisme. Així mateix, la Junta també elegí els seus tres nous vicepresidents. Pel col·legi d'Audiovisiuals ocuparà aquest càrrec José Luis Cuerda; pel col·legi de Petit Dret serà vicepresident Pablo Herrero; i pel col·legi d'Editors Musicals, Àlvaro de Torres.

Els nous Consellers d'Honor son el cineasta Luis García Berlanga, el compositor Gragorio García Segura i el dramaturg Jaime Salom. Entre els nous consellers de la SGAE -Diosdado ho és des de 1979-, destaquen noms com Cristina Hoyos, Marina Rosell o José Luis Borau.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.