algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Estrenes de la setmana

Very Important Perros en sorprendrà més d'un. No es tracta d'una comèdia absurda com la seva aparença indica, sinó que és un curiós experiment còmic amb forma de documental de ficció. Així, amb l'excusa d'un concurs caní i d'una anàlisi de les relacions entre les mascotes i els seus propietaris, els autors de la cinta han dissenyat un reportatge més àcid i incisiu del que pot semblar a primera vista, més sarcàstic que còmic, però divertit en qualsevol cas.

Però l'estrella de la setmana no són els cans sinó Brendan Fraser, que interpreta El regreso de la momia. La seqüela d'aquell èxit monumental del cinema d'aventures amb vocació de sèrie B, que dirigeix el mateix Stephen Sommers i protagonitza el mateix repartiment. Aquesta vegada la mòmia reapareix a un tranquil Londres on els protagonistes viuen feliços i casats. La resta és més que previsible: molta d'acció i efectes per un tub.

Juego de confidencias és un film policíac sobre la figura d'un agent infiltrat al món de les drogues per desmuntar l'imperi d'un gran narco. El protagonista de la cinta és Omar Epps, que va començar al show de Bill Cosby i ha acabat fent Scream, Drácula 2001 i ara de policia d'incògnit. A la pel·lícula, dirigida per Michael Rymer, surt Pam Grier, la veterana actriu que Tarantino recuperà per fer Jackie Brown.

Emilio Martínez Lázaro, autor d'un parell d'eficaces comèdies: Amo tu cama rica i Los peores años de nuestra vida, ha optat ara per un film negre, La voz de su amo, que interpreten Eduard Fernández, Silvia Abascal, Joaquim de Almeida i Imanol Arias. Una història de segrestaments i amors apassionats.

Cuando Brendan conoció a Trudy és una història romàntica i màgica, plena de sorpreses i secrets, que ens narra la relació d'una parella molt poc convencional que es descobreix ella mateixa.

Concebuda com un conte d'amor i mort, Arde amor és un relat inquietant sobre una parella que vol entendre els motius d'una altra per matar-se i, d'aquesta manera, redescobreixen els valors de la vida i la passió de l'amor. Interpreten Sergi López, Rosana Pastor i Chete Lara.

També s'han estrenat Pan Tadeusz i Último resorte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.