algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

Una web difon la vida privada d'al·lotes nues des d'una finca d'Alaró

Consum decideix obrir una investigació jurídica sobre la pàgina, només en alemany

Suposem que el Gran Hermano es fa a Mallorca, però que els protagonistes (les protagonistes) són dones, lleugeres de roba o sense ella, que fan festes nocturnes, a l'aire lliure, i en dormitoris, i durant les 24 hores del dia podem seguir els seus moviments. Doncs, això passa a Alaró. Una pàgina web alemanya, www.mallorca-livecam.de, ofereix als seus visitants imatges de la vida sexual i sensual que fan les seves protagonistes en una finca de 30.000 metres quadrats a Alaró. Les imatges són suggerents tot just fer-hi una ullada introductòria. Si volem veure un poc més que imatges suggerents hem de pagar entre 2'42 marcs alemanys per minut (unes 200 pessetes) o 29'95 euros (unes 5.000 pessetes).

Ningú no s'ha d'estranyar que no es pugui pagar amb pessetes, perquè la informació apareguda a la web ni tan sols és en català, ni en castellà, ni en anglès! Ara, tampoc no fa falta pagar amb pessetes, perquè el mitjà de pagament és amb targeta de crèdit. Les 5.000 pessetes ens servirien, per exemple, per obtenir un abonament a aquesta Big Sister modelshouse (la casa de models Gran Germana) durant 31 dies, i poder veure la vida i parts íntimes d'Anja, Joy, Monique, Maria, Marie-Carmen, Steph, Pam i d'altres.

És clar que en la pàgina web s'informa que cap de les dones que hi apareixen, amb les quals es pot fer un xat o intercanviar correus electrònics, tenen menys de 18 anys. En la pàgina web, a més, es pot visitar una secció de notícies de la casa: com en el vertader Gran hermano es pot fer una ullada a la col·lecció de fotografies de cadascuna de las models, es pot accedir a vídeos filmats a la casa, es pot elegir la model del mes, i, fins i tot, es pot comprar el disc amb les cançons que fan a les festes nocturnes.

Ara bé, en aquesta finca d'Alaró els amos del negoci no tan sols estan interessats a rebre visites per la xarxa, sinó també a contractar més dones, per a la qual cosa tenen una secció en la pàgina web. Finalment, en la pàgina web d'aquesta finca de cinc piscines, barbacoa, jacuzzi, etcètera, hi ha enllaços amb altres pàgines, pornogràfiques. Pel principi d'innocència no hem de suposar que l'empresa que explota aquesta web faci cap activitat il·legal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.