cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
21°

Breus

• LITERATURA

A la xarxa L'escriptor Lorenzo Silva (Madrid, 1966) farà del seu últim projecte literari, La isla del fin de la suerte, una novel·la policíaca interactiva que s'anirà construint capítol rere capítol per decisió dels internautes que visitin el web www.circulo.es. Silva ha assenyalat avui que es planteja aquest nou repte «com un joc» però no com «una frivolitat». La novel·la, per entregues, es divideix en sis capítols, cadascun amb tres finals diferents, que se sotmetran cada dues setmanes a la votació dels lectors. El final més votat per cadascun dels primers cinc episodis determinarà on continuarà el següent.EPR.

Marina Castaño Tot i veure més com un handicap que com un avantatge ser l'esposa de Camilo José Cela a l'hora de fer les pròpies passes en el món literari, Marina Castaño acaba de publicar Toda la soledad, la seva primera novel·la, que el Premi Nobel l'animà a escriure però que, fins al dia d'ahir, encara no havia llegit sencera. Concebut com un retrat irònic de la societat anglesa, Toda la soledat, editat per Planeta, té com a protagonista Maggie Rights i narra el seu retorn al poble on passà un estiu d'adolescència.EFE.

Edició La Institució de les Lletres Catalanes (ILC) ha convocat un concurs públic per a la concesió de subvencions a empreses editorials per a activitats literàries corresponents al 2001, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat. Les ajudes tenen com a objectiu «dinamitzar la literatura catalana i donar comtinuïtat als programes de promoció dels autors en llengua catalana».EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.