cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Breus

EXPOSICIÓ

• Picasso i Cézanne Obres de destacats artistes com Picasso, Cézanne, Toulousse-Lautrec, Monet o Van Gogh podran contemplar-se des d'avui i fins el proper 21 de juliol a la sala d'exposicions temporals del Museu d'Art Espanyol Contemporani de la Fundació Juan March, a Palma. La mostra, que du per títol De Caspar David Friederich a Picasso Obras Maestras sobre papel del Museo de Wuppertal, reuneix un total de 68 obres dels 32 millors pintors contemporanis del món procedents del fons artístic del centre Von der Heydt-Museum de Wuppertal (Alemanya).. EFE.

LITERATURA

• Lobo Antunes L'editorial Siruela acaba de treure al carrer els dos primers llibres dedicats a l'escriptor portuguès Antonio Lobo Antunes, considerat com un dels escriptors contemporanis més importants d'aquest segle. Es tracta de Tratado de las pasiones i En el Culo del mundo, inèdit a Espanya i que seran editats en format de butxaca. En octubre es publicarà La muerte de Carlos Gardel i en novembre, Crónicas i Manual de Inquisidores. DdB.

• Filosofia L'editorial valenciana Tàndem Edicions, que fins ara únicament publicava en català, ha iniciat una nova col·lecció amb el títol de Filosofía para profanos que apareixerà també en castellà. L'objectiu d'aquesta nova col·lecció és, segons l'editorial, rompre la cuirassa a la filosofia, intentant obrir la porta a cada un dels filòsofs a través d'un dels seus conceptes més representatius. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.