algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Breus

• EXPOSICIONS

Art i temps El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) obre avui al públic l'exposició Art i temps, inaugurada a principis d'aquest any al Centre Georges Pompidou de París. Es tracta d'una mostra multidisciplinar que reflexiona sobre les concepcions del temps per part de l'home i la seva influència en la producció artística i intel·lectual de diverses èpoques i cultures. S'hi exposen devers 300 peces, des d'obres realitzades aquest mateix any fins a un calendari lunar d'os gravat i tallat de fa 28.000 anys.EPR.

• MUSEUS

Macba El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba) celebrà ahir el seu cinquè aniversari amb una jornada de portes obertes, entre les onze i les set i mitja del capvespre. També s'hi pogué emprar gratuïtament el nou servei d'audioguies portàtils del local. Els visitants hi pogueren veure una selecció de la col·lecció permanent del Macba i una exposició retrospectiva del suec Öyvind Fahlström, (Sao Paulo 1928-Estocolm 1976), amb més de 70 obres procedents de col·leccions públiques i privades i documentació dels arxius de l'artista.EPR.

• FIRES

Llibre de teatre El Primer Saló del Llibre Teatral Espanyol i Iberoamericà, que es durà a terme de l'1 al 4 de desembre a la Casa d'Amèrica de Madrid, inclourà lectures d'autors entre els quals es troben Fernando Arrabal o José Luis Alonso de Santos. També s'hi desenvoluparan tallers de dramatúrgia, presentació de llibres, seminaris i un concurs d'escriptura ràpida.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.