algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
22°

Can Gelabert serà l'escenari per a una exposició de Joan Miró

El casal de can Gelabert a Binissalem ha estat l'escenari escollit per exposar-hi una col·lecció de 15 litografies de Joan Miró. Aquesta mostra, que es podrà gaudir del 17 de desembre al 7 de gener, ha estat possible gràcies al conveni establert entre l'Ajuntament de Binissalem i la Banca March.

A través de la signatura, les dues entitats s'han compromès a col·laborar per a la realització de dues exposicions més, una per Pasqua i l'altra per les Festes del Vermar, els continguts de les quals no han estat avançats. A més a més, durant els propers dies de Nadal el casal de can Gelabert també acollirà una exposició conjunta que s'ha denominat L'encís de la pedra.

En aquesta mostra es podran contemplar quadres fets amb gemmes, escultures de Toni Villalonga i ceràmica d'Antònia Pol. Amb motiu de la presentació, el batle de Binissalem, Salvador Cànoves, declarà que creia necessari un pacte en temes de cultura perquè no tot es concentri a Palma. Cànoves creu que hi ha suficients instal·lacions a la Part Forana per diversificar l'oferta i, així, diversificar també el turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.