nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• LITERATURA

20-N El proper 20 de novembre farà 25 anys que va morir Franco, noces d'argent per al que va ser un dels punts d'inflexió més importants a la història d'Espanya. Aquesta distància en el temps ha estat aprofitada per l'escriptora i periodista Pilar Cernuda per recollir testimonis de protagonistes d'aquesta època, que fins ara han preferit mantenir"se en silenci. Les seves declaracions li hanservit per aportar dades sobre els darrers dies del franquisme en el seu darrer llibre, 30 dies de novembre, publicat per Planeta.EPR.

Vázquez Figueroa Per a Alberto Vázquez Figueroa escriure és fàcil i gratificant, però tot i que les seves obres estiguin traduïdes a 40 idiomes i n'hagi venut més de 10 milions d'exemplars, no creu que li donin mai el premi Nobel de Literatura. De fet, no li importa, ja que ell, segons afirmà ahir en declaracions, preferiria el Nobel de Física. Vázquez Figueroa acaba de presentar la seva darrera novel·la, Los ojos del Tuareg, una denúncia de l'actitud que manté Occident amb el continent africà, que acaba de ser publicada per Plaza y Janés.EFE.

• PUBLICACIONS

Per a adolescents Edelvives ha tret al mercat una nova col·lecció sobre problemes d'adolescents que, amb el nom de Puntos Suspensivos, és destinada a joves que tenguin a partir d'11 anys. La col·lecció s'inicia amb sis títols d'autors estrangers que aborden temàtiques com la de les primeres relacions amoroses.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.