algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Sis grups illencs ocuparan l'Espai Illes Balears de la Fira de Teatre de Tàrrega

Un envelat amb capacitat per a 300 visitants acollirà les diferents representacions

Les Balears tindran per primera vegada a la Fira de Teatre de Tàrrega un lloc propi, l'Espai Illes Balears, on es duran a terme les escenificacions de les sis companyies que representaran el nostre Arxipèlag de dia vuit a dia onze de setembre. Els grups convidats a participar-hi són: Trócola, que estrenarà SURoquetU: sona i visions, La Lluna de Teatre que estrena Les Presidentes, Res de Res/En Blanc amb Ícars, Estudi Zero Teatre amb La selva monzònica, L'Enfilall Teatre amb El banyut magnífic i els menorquins de La Clota-Groc que tambè estrenen Penúltima parada.

Per Damià Pons, conseller d'Educació i Cultura del Govern, «la participació en aquesta fira és important per donar a conèixer la nostra cultura. A més, Tàrrega és un mostrador magnífic». La Fira de Tàrrega és un espai de «compravenda» d'espectacles que té l'assistència d'aproximadament 600 programadors que contracten les companyies per a posteriors actuacions. Pons afegí que «el procés de millora qualitativa que està vivint el teatre balear fa possible la participació en aquesta fira, si no fos així, participar-hi seria una temeritat».

Pere Muñoz, responsable de la direcció de Cultura afirmà que «el fet de tenir un envelat propi és rellevant, pero també s'ha de tenir present que això permet organitzar activitats extrateatrals per atreure encara més els programadors».

L'envelat, de 600 metres quadrats, té una capacitat per a 300 espectadors. Aquí tindran lloc les actuacions de cinc dels sis grups, ja que Trócola presentarà un espectacle de carrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.