algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

La Galeria Benàssar acull el món idíl·lic i colorista de Maria Antònia Cerdà

L'artista exhibeix paisatges i cossos femenins a 'Doble Naturalesa'

«Qualque cosa bull i creix i s'expandeix sota l'aparent contenció cromàtica de la pintura de Maria Antònia Cerdà», diu Alexandre Ballester entorn de l'obra més nova d'aquesta artista mallorquina. Sota el títol Doble naturalesa, Cerdà continua treballant en la seva recerca d'un món idíl·lic, meravellós, en el qual hi ha un perfecte equilibri entre l'home i la naturalesa, la seva manera de denunciar la degradació del planeta.

Així ho representa en els seus quadres, sempre dominats pel color i una gran presència dels paisatges i la naturalesa com a tema central. L'artista inaugurà recentment una exposició a la galeria Bennàssar de Pollença, on s'exhibeix la seva producció plàsticà més nova. La mostra, que romandrà visitable fins el 15 de setembre, forma part dels anhels de la mateixa artista qui segons declarà, «el món que jo pint, és el món al qual podríem arribar si no l'estiguéssim destruint de la manera que ho feim».

El nu femeni continua sent uns dels motius temàtics principals de les seves peces. En l'exposició també hi trobam retrats i alguns paisatges, només per complementar el treball ja que en moltes ocasions els fons dels quadres amb dones nues són paisatges i bodegons. Maria Antònia Cerdà ha titulat la mostra amb el nom d'una de les obres principals que integren l'exposició, un díptic que és molt representatiu de la investigació que aquesta pintora està desenvolupant, i a través del qual, inventa noves morfologies vegetals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.