nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

Sexy Sadie presenta en societat el primer single del seu nou treball «Butterflies»

La cançó «I don't know» forma part del CD que sortirà a la venda el setembre

La formació mallorquina Sexy Sadie està a punt de presentar en societat el seu darrer disc, Butterflies, que sortirà al mercat el vint de setembre. Com a aperitiu, el trio acaba de llançar el primer single d'aquest treball I don't Know que, juntament amb una remescla de U2 i una versió de Los Crudos es pot trobar ja a les botigues de música.

El disc ha estat enregistrat a Palma, als estudis d'Ona Digital, mesclat a Madrid i remasteritzat a Londres. El resultat és un treball molt variat que conté tretze temes d'una de les bandes independents més importants de l'Estat. Pel que fa a aquest darrer treball, el grup afirma sentir-se satisfet dels resultats i Jaime, el cantant, comenta que «aquest disc està pensat més de cara als directes. Quan vàrem enregistrar el disc veníem de tocar en directe i això es nota molt al resultats».

Toni, el bateria, afegeix que «els discs anteriors els hem hagut de treballar per poder tocar-los en directe, per això aquest darrer, tot i que té elements d'estudi, està pensat per no haver de fer aquesta feina». El grup s'ha decidit per I don't know com a single perquè per ella mateixa la cançó «conjuga o resumeix tot el que és Butterflies, és la cançó amb la qual es pot identificar la resta d'aquest darrer disc».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.