algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Fundació Rubió crea un guardó per estimular la investigació a Menorca

La Fundació Rubió i Tudurí-Andrómaco ha instituït els Premis Mongofre per primera vegada, per acord del patronat que presideix Mercè Rubió Boada. Els guardons, de caràcter biennal i amb cinc milions de pessetes de dotació econòmica, reconeixeran la tasca cultural, científica, artística o esportiva realitzada per persones individuals, equips de treball o institucions i organismes privats els objectius dels quals constitueixin un exemple per a la societat i els pobles de l'àmbit específic de Menorca.

Segons el patronat, «la institució d'aquest premi biennal pot servir d'estímul en el compromís de treballar en favor de la millora cultural, artística, científica i esportiva de l'illa». El patronat designarà les persones que integraran el jurat qualificador, fins a escollir-ne un màxim de set.

Per promoure les candidatures s'emprarà el sistema de proposicions justificades, de manera que acadèmies, centres culturals i d'investigació, universitats o qualsevol institució de reconegut prestigi podran presentar propostes raonades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.