algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

«Estar nominats al Grammy és tota una satisfacció, crèiem passar desapercebuts»

El jazzista Michel Camilo i el guitarrista Tomatito oferiren «Spain» a Costa Nord

Costa Nord va tenir anit el privilegi d'oferir un dels esdeveniments que més expectació ha creat. Sota el títol Del Caribe al Mediterráneo i amb temes del treball Spain els dos nominats als Grammy, Michel Camilo i Tomatito oferiren un concert.

Moments abans de l'esdeviment, els dos músics manifestaren l'enorme satisfacció que els causa tan sols la seva nominació. Una candidatura que els va causar molta sorpresa doncs Spain tot just acaba de presentar-se i segons Camilo, «pensàvem que passaríem desapercebuts».

El pianista jazzístic, que es va assabentar de la notícia de la nominació mitjançant Tomatito, quan es trobaren a Istanbul a meitat de la seva gira, es mostrà doblement il·lusionat ja que el seu amic i company també ha estat nominat a la modalitat de flamenc pel seu treball Camarón en París. Un treball que porta a l'inseparable guitarrista de Camarón, Tomatito, molts records i que el du a declarar la grandesa de Camarón. «El fet d'estar nominat ja és molt perquè és el primer cop que es nomina un flamenc als Grammy», manifestà Tomatito.

Quant al concert, ambós es referiren a ell com un concert despullat on no compten amb cap tipus d'acompanyament, tot i que Tomatito en un principi va pensar que seria bo afegir palmes i «cajón». Finalment «van decidir basar-se en la confiança en el ritme que portam dintre i saber que podem comptar cada un amb l'altre», explicà Camilo. Dintre del repertori, peces com Two Much / Love Theme i la que dóna titol al CD, Spain. S'ha de destacar la versió lliure i fora de ritme de Bésame mucho on s'aprecià l'entesa dels dos artistes que tenen dos móns musicals diferenciats és en el fet que comparteixen «el mateix sentiment fondo», en paraules de Michel Camilo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.