algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Breus

• Exposicions

Carles V L'exposició Carles V i l'Alhambra, oberta ahir, i fins el 30 de desembre, a la cripta del Palau de Carles V amb quasi un centenar de peces, entre plànols, pintures, maquetes i elements arquitectònics, pretén desterrar la idea que el palau de l'emperador cristià distorsiona el monument nazarí. Carmen Calvo, consellera de Cultura de la Junta d'Andalusia, exposà la seva visió afirmant que Carles V «amà tant aquest lloc com per quedar-se en ell». I afegí que la supervivència dels palaus nazarís ha depès en part, al llarg de la història, de l'existència del Palau de Carles V i la cura que a aquest edifici se li prestava.EFE.

• Homenatges

Buñuel i Calderón La Setmana Cultural de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo dedicarà durant els pròxims dies homenatges a Luis Buñuel i Calderón de la Barca, amb projeccions de les pel·lícules del primer i un recital amb els poemes de l'escriptor. En concret, el cicle homenatge a Buñuel projectarà la pel·lícula Viridiana, Belle de Jour i El discret encant de la Burgesia. El recital homenatge a Calderón se celebrarà avui, i Pepe Martín n'és l'encarregat.EPR.

• Literatura

Lectura poètica El pati de Ca Ses Monges de Llubí acollirà avui vespre a partir de les 21 hores la lectura Poètica 13x3, a càrrec del col·lectiu Perifèrics, on es reuneixen tretze poetes de la comarca d'Inca. En aquesta ocasió els participants seran Xavier Abraham, Rafel Bordoy, Andreu Caballero, Jaume Caldentei, Mar Cortina, Biel Florit, Caterina Gelabert, Pep Lledó, Tomeu Martí, Pere Joan Martorell, Pere Antoni Pons, Antoni Rodríguez i Eduvigis Torres. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.