algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

Uri Caine i el seu conjunt impactaren a Costa Nord en les Nits Mediterrànies

Això dels concerts de les Nits Mediterrànies és estricta puntualitat britànica. A les deu i cinc de la nit, a la fundació Costa Nord no entrava ni un regidor de l'Ajuntamnet de Valldemossa. El que va fer Uri Caine & Ensemble " que es tradueix com a magnífic conjunt d'acompanyament instrumento-vocal" és diversificació, modernització, hetorodòxia, multiplicitat d'estils, canvi de marxa "musical, és clar... Allò que prefereixin.

No hi va haver ple com al recital de Phillip Glass. Però el 95 per cent de l'aforament ocupat a l'auditori valldemossí va emmudir, sorprès, entusiasmat, en tots els casos impactat per les variacions a tot tipus de ritmes, estils, conjuncions i sols instrumentals i fins i tot recitals teatrals amb la histriònica veu de David Moss, de Caine i el seu heterodox grup. Com perquè es repeteixi la festa a un altre auditori.

El pianista americà ja havia adaptat i interpretat música de Gustav Mahler, i per això ja va rebre el 1997 el premi internacional «Toblacher Komponierhäuschen», i ara va decidir que era el moment de recrear de forma peculiar i personalíssima les diferents variacions per a clavicèmbal de dos teclats que J.S. Bach va compondre per Johann G. Golberg.

Així ell i el seu grup de músics diversos comptà amb un bateria i un Dj "impensable als temps del compositor barroc", que han aconseguit donar al 250è aniversari de la mort del compositor alemany de finals del XVIII, que compta amb tants homenatges, sempre en la mateixa línia" un toc de color amb aquesta original proposta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.