algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Sarau, festa i xeremies al carrer dels Oms

Fi de les celebracions en honor a la Verge del Carme al barri de la Porta de Santa Margalida

Una comitiva molt especial es passejà ahir horabaixa per un dels carrers més emblemàtics i concorreguts de Ciutat, el carrer dels Oms. Dos gegants xeremiers, acompanyats per la música de dos xeremiers de carn i ossos, recorrien aquest carrer seguits del nombrós públic que s'afegia a la seva passejada.

Joves i grans deixaven pas als dos homenots i molts eren els que s'aturaven per veure'ls o per afegir-se a la seva comitiva. Els infants els miraven astorats i alguns d'ells s'amagaven per por a aquests dos gegants. Els turistes els contemplaven com si mai no haguéssin vist una cosa semblant i inmortalitzaven el moment amb les seves càmeres.

Poc abans del cercaviles tengué lloc a l'esglèsia de Santa Margalida una missa cantada. La desfilada, però, fou l'acte previ al que donava per concloses les festes del Carme 2000 de la barriada palmesana de La Porta de Santa Margalida, que tengueren lloc des de el passat dia 15 de juliol i que es celebren cada any en honor de la Verge del Carme.

Un dels actes que presentà més afluència de públic fou el que tengué lloc el passat dimecres a les 20.30 hores de l'horabaixa al mateix carrer dels Oms i que consistí en una gran «tramponada».

La zona fou habilitada amb un sèrie de taules que ocupaven bona part del carrer que va des de el carrer de Sant Miquel fins a la Rambla. Els veïns d'aquest barri que hi assistiren gaudiren d'un plat tant saborós i nostre com és el «trampó», un plat molt fresc ideal per a les nits càlides de l'estiu, que anà acompanyat d'altres viandes. La senzilla combinació de tomàtiga, pebre verd i ceba, tot ben trempat, va delitar tots els presents.

Aquestes festes, organitzades per l'associacio de veíns del barri, han inclós diferents activitats en un programa per a tots els gusts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.