cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

El Teatre Principal i Consell posen en marxa el XII Certamen de Teatre Amateur

La plataforma, que propicia el bot al teatre professional, compta amb 10 companyies

El Certamen de Teatre Amateur que aquest any arriba a la dotzena edició ja està enllestit. El Teatre Principal va ser ahir l'escenari de la seva presentació a càrrec de la consellera de Cultura i Joventut del Consell de Mallorca, Maria Antònia Vadell, el director del Teatre, Pere Noguera i el batle de Consell, Joan Bibiloni.

Aquest any, el certamen, organitzat per Consell i el Teatre Principal, compta amb 10 companyies amateurs, seleccionades en funció del seu expedient per conferir al certamen un nivell important. Això suposa una plataforma idònia perquè surtin de l'àmbit local.

Aquest estimula els participants ja que propicia que es donin a conèixer tant els directors com els actors, i fins i tot els autors novells que tenen la possibilitat de promocionar les seves obres.

El premi proporciona al guanyador, que serà triat per un jurat de sis persones, integrat per actors i autoritats del món de la cultura, la possibilitat de representar l'obra al Principal durant tot un cap de setmana del setembre.

Els representants de les companyies apunten la importància de participar al certament ja que així poden anar més enllà del seus límits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.