algo de nubes
  • Màx: 13.35°
  • Mín: 7.77°
13°

Sa Nau més fosca dóna llum a «Space París»

L'escola de cinematografia acollí el rodatge d'un nou curtmetratge que es retransmeté per internet

El plató de l'escola de cinematografia Sa Nau es convertí ahir en l'espai més fosc i infinit per acollir el rodatge d'un nou curtmetratge.

Sota el títol d'Space París, el novell director mallorquí Àlex Marín s'engrescà en aquesta aventura en blanc i negre per mostrar diferents maneres de sentir la solitud.

El curtmetratge, del qual està previst que se'n rodi la segona part a partir del proper mes d'octubre, tindrà una durada aproximada de vint minuts i tres actors, dos homes i una dona, en són els protagonistes.

La soledat és l'eix d'unió entre els protagonistes d'aquest projecte cinematogràfic amb pinzellades del cinema negre dels anys quaranta que, a través d'elements reals, juga de manera fantàstica amb tot el que enrevolta els personatges i, per sobre de tot, amb la solitud de les persones.

Al final no queda res, però els personatges sempre tindran bons records del que hauria pogut ser i, com bé es resumí en la mítica expressió de Humphrey Bogart en el clàssic Casablanca, i feta seva pel director del curt, Sempre ens quedarà París.

Ahir, segon i darrer dia del rodatge de la primera part, tingué lloc tota ella a l'interior del plató de l'escola Sa Nau, que es transformà en l'espai infinit. Al seu interior tan sols hi havia un astronauta encarnat per l'actor manacorí Joan Pere, que deixà fluir els seus pensaments mostrant els seus sentiments de soledat. Una solitud que quedarà contrastada amb la de l'altre protagonista masculí, Alberto Balaguer, a la segona fase de rodatge del curtmetratge.

Aquest, vivint en societat també sent la soledat, una soledat diferent però que es transmet i reflecteix a través de sentiments semblants de buidor personal i desesperació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.