nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

El magnat Al-Fayed declara 'persona non grata' l'espòs de la reina Isabel II

Ha prohibit al duc d'Edimburg l'entrada als grans magatzems Harrods

El propietari de Harrods, l'egipci Mohamed al Fayed, ha prohibit l'entrada als prestigiosos grans magatzems londinencs a l'espòs de la reina Isabel II d'Anglaterra, duc d'Edimburg.

Com en un procediment oficial de declaració de persona non grata, Al Fayed informà ahir diumenge que ha escrit una missiva a la família reial britànica per explicar-los que sempre seran benvinguts al seu establiment, mentre no hi vagin acompanyats pel príncep Felip.

A més d'això, també informa que Harrods no sol·licitarà la renovació de les seves llicències com a proveïdors reials una vegada que acabi la vigència de les actuals, a finals de l'any que ve.

Per afegir-hi més coses, Harrods té a la seva entrada els escuts de la reina "des del 1955" i del príncep de Gal·les "des del 1980" amb l'objectiu de mostrar que és proveïdor de la casa reial, però aquestes marques desapareixeran de la façana després de l'estiu, segons ha dit el multimilionari.

El duc d'Edimburg ja va avançar a principis d'enguany la retirada de la seva llicència a Harrods davant el descens de les seves compres, tant particulars com oficials, a l'establiment.

Fet que ha estat contestat amb ironia per Al-Fayed, donant a entendre que la família reial no sols ha rebaixat les seves compres en els seus grans magatzems, sinó que des del passat mes de desembre de 1997 no hi ha comprat res de res, per la qual cosa seria «completament inadequat» que ara se sol·licitàs la renovació de les llicències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.