algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Josep Carreras i Lorenzo Bajav ompliran l'Auditòrium amb un programa de luxe

El concert tindrà lloc el dia 31 d'agost i serà un dels plats forts d'aquest estiu

57598
L'actuació de Josep Carreras, el plat fort de l'estiu.

Ocupa una posició privilegiada dins el món de la música. Ha debutat en els més grans i importants festivals del món i els mallorquins tindran l'oportunitat de gaudir de la seva veu el proper dia 31 d'agost. El tenor Josep Carreras, acompanyat del pianista Lorenzo Bajav, actuarà a l'Auditòrium. Les entrades es posaran a la venda a partir de dia 17 de juliol al mateix Auditòrium. Un concert que compta, entre altres, amb la col·laboració del Grup Serra.

El programa previst inclou dues parts. A la primera s'interpretaran Luna Nova de Costa, Fenesta che lucive de Bellini, Lu Cardillo de Mercadante, Visione, Chanson de l'adieu i L'ultima canzone de Tosti, a més de Se..., Si tu m'amais i Vieni de Denza. Per a la segona part estan previstes Andaluza de Granados, La Rosa y el Sauce de Guastavino, Tengo nostalgia de ti de Tata Nacho, Declaration, Chanson des jeux i Serenade Napolitaine de Leoncavallo i Terra e Mare i Mentia l'avviso de Giaccomo Puccini.

Josep Carreras ha col·laborat amb els més prestigiosos directors d'orquestra, com Herbert von Karajan, Claudio Abbado, Ricardo Muti, Lorin Maazel, Riccardo Chailly, Colin Davis i Giusseppe Sinopoli. El seu repertori es compon de més de 60 obres entre les quals destaquen Andrea Chenier, La boheme, Tosca i Don Carlo. Juntament amb l'activitat operística, cal destacar-ne els freqüents recitals en sales tan prestigioses com el Carnegie Hall i l'Avery Fisher de Nova York.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.