nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Coliseu s'obre aquest agost per a la gran dama de l'òpera, Montserrat Caballé

La soprano i Montserrat Martí actuaran en un concert d'iniciativa alemanya

La gran Montserrat Caballé serà present a Palma el proper dia quatre d'agost per prendre part en un concert d'inicitiva alemanya que es presenta sota el títol de Kölle goes Palma.

A partir de les 19.00 hores de l'horabaixa i tenint com a escenari la plaça de Toros, la soprano de prestigi mundial, que estarà acompanyada per la seva filla Montserrat Martí, compartirà cartell amb Els Valldemossa i quatre grups més germànics.

Aquests, Bläck Fööss, Höhner, De Räuber i Paveier, sembla que gaudeixen d'una gran popularitat i prestigi a la seva terra i destaquen principalment pel seu tipus de música popular, si més no folklòrica i d'animació d'actes de relleu i importància.

L'objectiu del concert és el de contribuir a estrènyer els possibles vincles existents entre la colònia alemanya que resideix a l'Illa i la societat mallorquina. La proposta d'aquest concert parteix de Christof Blaesius, representant de Montserrat Caballé en diversos països.

Des de l'organització, Karen Moll afirmà a Diari de Balears que la soprano serà l'encarregada de la presentació inicial del concert. Així mateix, està previst que ofereixi un petit repertori conjunt amb Montserrat Martí, i en arribar al colofó de la gala musical, s'afegiran a tots els grups participants i plegats cantaran en alemany un tema popular la traducció del qual és Ningú no es decideix mai del tot.

Pel que fa a Els Valldemossa, els mallorquins oferiran un repertori ben divers amb alguns dels seus temes més coneguts i amb una forta presència de les composicions amb lletres mallorquines com ara La ciutat de Nàpols, una jota marinera... També es cantarà el tema d'un musical, encara per escollir, i les Czardas de Monti, entre d'altres cançons.

Des del grup, la seva cantant, Genia, destacà la gran satisfacció per haver estat escollits com a grup representant de Mallorca per prendre part en aquest esdeveniment d'agermanament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.