algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Javier Krahe, a l'Indigo de Palma amb el seu darrer gran «mal de coll»

El cantautor presentà el seu nou treball amb molt d'amor i desamor

Un dia, passejant per la seva ciutat, s'adonà de la multitud d'anuncis de solucions diverses contra el mal de coll que presidien els mostradors de les apotecaries. No tenia nom per al seu nou treball i el reclam li semblà prou bo. Pensà que «així tendria la publicitat gairebé de franc» i sense més emperons plasmà el seu pensament a la portada del seu disc.

Presentat el passat mes de desembre, en plena època de constipats, grip i mal de coll, Dolor de garganta de Javier Krahe arribà al públic mallorquí ahir a l'Indigo de Palma.

Onze temes tenen cabuda en aquest nou treball que segons afirma «és un disc d'amors i desamors» molt en el seu estil però sense reivindicacions massa compromeses.

Entre els títols de les composicions, totes seves, Antípodas Por fin, La perversa de honor o La ley del mercado, defineixen una mica els continguts de les lletres, més narratives que mai i cobren musicalitat a través dels estils més diversos.

Des del tango al blues, passant per un chotis i una munyeira gallega, aquesta dedicada a Carminya i una cançó renaixentista inspirada en el llibre de La Celestina i presentada amb el títol d'El Cuerpo de Melibea troben el seu lloc.

Segons diu, «el resultat no és un disc folklòric, sinó com tots els anteriors, però una mica millor».
Qui el vulgui escoltar avui i demà, acompanyat pels músics Javier López de Guereña i Fernando Anguita, tornaran a actuar a l'Indigo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.