nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Breus

• Exposicions

Arts, Matemàtiques, Llibres La Casa de Cultura de Palma continua oferint al públic la possibilitat d'internar-se en la relació de Matemàtiques i Art amb la mostra Arts Matemàtiques. Al llarg de dos dies, ahir i avui, s'hi ha afegit la selecció bibliogràfica exhibida per la llibreria Embat, una tria de cinquanta volums relacionats amb el món de les matemàtiques entre els que es poden trobar des de volums d'àlgebra i estudis sobre la historia de la disciplina fins a curiositats de tota mena. Entre els atractius que presenta aquesta mostra figura el fet que totes les obres exposades es poden adquirir, de manera que més d'un hi podrà trobar la raresa tan cercada. DdB.

• Fires

Artexpo 2000 La V Fira d'Art de Barcelona, Artexpo 2000, reunirà del 18 al 22 de maig 169 expositors, entre els quals hi ha 120 galeries, 17 més que l'any passat, mantenint la proporció entre galeries catalanes (74), espanyoles (27) i europees (19). Artexpo oferirà enguany obres d'uns 700 artistes entre pintura, escultura, obra gràfica i dibuix, i cal destacar la presència de peces de Miró, Barceló, Tàpies, Dalí, Ràfols Casamada, Arranz Bravo, Susana Solano, Plensa, Clavé, Millares, Picasso, Saura, Feito i Pons. Una de les novetats és la incorporació de la Fira Internacional de Restauració, Conservació i Rehabilitació de Béns Culturals.EPR.

Còmic La XVIII edició del Saló del Còmic de Barcelona, que s'inaugurà ahir a l'Estació de França amb més de 125 expositors d'arreu del món, preveu rebre uns 90.000 visitants fins el 7 de maig. El Saló, que enguany compta amb 500 metres quadrats més de superfície, ret homenatge a Charles Schulz. Entre les activitats realitzades ahir destaquen la presentació del tercer Concurs de Tires Còmiques de la Conselleria de Cultura de la Generalitat, una taula rodona sobre «Còmic eròtic i la dona» i una altra sobre «La tira còmica a la premsa», en la qual participaren, entre altres, Toni Batllori, Daniel Boada i José Luis Martín.EPR.

• Presentacions

Visions de Cristòfol Serra El Centre de Cultura de Sa Nostra acollí ahir al vespre doble programa. D'una banda, s'inaugurà l'exposició corresponent a la segona edició del «Còmic Nòstrum». D'altra, s'hi presentà la darrera publicació de l'afamat i consagrat escriptor i investigador literari Cristòfol Serra, distingit recentment amb el Premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma. Els també escriptors i periodistes José Carlos Llop i Carlos Garrido foren els encarregats de presentar el volum, Visiones de Catalina de Düllmen, que ha estat editat pel segell Prames a la seva col·lecció Las Tres Sorores. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.