nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Breus

• LITERATURA

Darrer adéu a Buero Més d'un centenar de persones entre familiars, amics i personalitats del món de la cultura i la política varen donar ahir el darrer adeú al dramaturg Antonio Buero Vallejo, que va ser enterrat al cementeri de la Paz, a Madrid. Buero morí la matinada de divendres després de sofrir un infart cerebral. Les restes mortals de l'autor arribaren a les 11.00 hores, precedides de tres cotxes plens de corones de flors. Entre els assistents es trobaven el president de l'Acadèmia de Televisió, Ignacio Salas; els actors Pedro Osinaga i Manuel Gallardo; les actrius Victoria Abril i Julita Martínez, i l'escriptor Fernando Vizcaíno Casas. E.P.

Premi de narració curta El jove maonès Ismael Pelegrí Pons, de 24 anys, llicenciat en Filologia Catalana, ha obtingut el premi Illa de Menorca de Narració Curta amb el relat titulat L'Il·luminat. Convocat per Editorial Menorca, el Consell Insular i Sa Nostra, ha arribat enguany a la novena edició. El primer premi té una dotació econòmica de 200.000 pessetes. El jurat qualificador va estar format per l'escriptor Pau Faner; Llorenc Ferrer, de Sa Nostra; Pilar Vinent, funcionària del Consell Insular; i Lluís Vergés, del diari Menorca. EFE.

• PINTURA

L'obra de Tàpies El pròxim 3 de maig es durà a terme la presentació i posterior donació del rètol d'Antoni Tàpies Montserrat, segle XXI, elaborat especialment per l'artista amb motiu de l'entrada a l'any 2000. L'acte tindrà lloc al museu de Montserrat, lloc on quedarà exposada l'obra de manera permanent. Aquesta peça és una pintura sobre paper de grans dimensions que parteix d'un text de prosa literària escrit per Jordi Molas, monjo de Montserrat, que expressa el missatge de Montserrat amb vista al segle XXI.E.P.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.